Megfelelő tan: 10 trükk, hogy maradjon barna tovább

Akár Rio beach, a Cote d ‚ azur, vagy a helyi szabadtéri medence: a természetes nyáron arcszíne egy csodálatos látvány! Adunk 10 trükk, hogy tartsa a tan sokáig!

Miért van egy természetes tan vonzó? Lépésről lépésre biológus Bernhard Fink magyarázza a jelenlegi Nivea tanulmány, hogy a leégés a arcszíne jelenik meg, simább, így cselekszünk fiatalabb. Mi nem csak egészségesebb, frissebb, hanem a kis „bűne”, mint öregségi foltok vannak álarcos.

De légy óvatos: ha a tan eltér a természetes bőr tónusát szépen, úgy viselkedik, gyorsan mesterségesen. Egy egészséges, tartós barnulás, akkor kell, hogy a megfelelő tan. Íme, a legjobb tippek, trükkök!

  1. Tipp: Vorbräunen oohs, ahs

Ha azt szeretnénk, hogy az igaz tan, először meg kell szokni, hogy a bőr a Nap. Úgy kezdődik, hogy egy rövid időre a nap, majd egy nagy együttható elleni védelem fény. Sok nő hagyja el a Szoláriumban „tan”, de nem védi a bőrt a napfény veszélyes. A sugarak a szolárium főleg UV-a sugarak, amelyek nem valószínű, hogy a szükséges védelmi szaruhártya. Az úgynevezett” light medencék”, amely védi a bőrt a leégéstől, s a bőr károsodását, fejlődni, csak a” valódi ” napfény.

Hosszabb tartózkodás barna: előcserzett egy s o© iStock

  1. Tipp: naptej kell maradni, barna

A legfontosabb szabály, ha barnító: ki magad, hogy a nap csak egy könnyű védelmi tényező! A diploma a napvédő a krém attól függ, hogy meddig szeretnél maradni a nap. Ez könnyen kiszámítható:

Magas fokú védelmet tűz gyakori hiba. Még, hogy nincs Krém, az árnyékban egy mítosz! Itt találsz még több mítoszok nap elleni védelem.

A mi tanácsunk: jobb, ha egy elme, egészséges, megfelelő tan, ahelyett, kockáztatva egy tan, vagy még rosszabb.

  1. Tipp: fényvédő faktor: Több

A feltételek egy árnyékoló tényező működik: kedves FOLT, nem PACA! Körülbelül 30 40 ml van szükség, attól függően, hogy test térfogatának a teljes tetőtől talpig védelem. Alig hiszem el: rendszeres üveg 200ml fényvédő nem több, mint öt-hat napig.

  1. Tipp: Igaz barnító krém gyakran nevezik

Ha azt szeretnénk, hogy az igaz tan, a szabály: napvédő legalább 20 perccel a napozás előtt! A nap folyamán is rendszeresen miután a krém, mert köszönhetően izzadás, úszás gyengíti a hatást a fényvédő.

  1. Tipp: megvédeni a bőr belülről

Az antioxidánsok segítenek erősíti a bőr természetes védő burok. Így lehet megvédeni a bőr nem csak kívülről, hanem belülről, támaszkodva a megfelelő ételt!

Az alábbi termékek tartalmaznak sok antioxidánsok különösen:

Dinnye,

Eper,

A citrusfélék,

Kiwi,

Sárgarépa,

Bors,

Paradicsom,

A spenót.

  1. Tipp: hámlasztó, mielőtt a nap

Szabad a test halott bőr által kényeztető magad, gyengéd, hámlás. Ez a kezelés előtt néhány nappal a Nap, akkor éri el még tan. Ezen kívül, a bőr szabad zsírral, szennyeződések, így felszívja a solar termékek jobb.

Tan: 4 tipp, hogy a tan több barna

Végül, az Arany tan, de amint a Napsütéses napok rövidülnek, a szép nyári arcszíne után újra. De hogyan lehet egy tan tovább? Ahhoz, hogy több nyári arcát, adunk tippeket, hogyan lehet tartani, amíg csak lehetséges.

  1. Kérjen tanácsot nap: Után napozás, a nedvesség jön

Miután intenzív napozás a bőr kell először is egy dolog: hidratáló! Miután Sun termék biztosítja, hogy a bőr nem csak elegendő nedvességet, hanem a szükséges vitaminokat. Ez a speciális ellátást biztosít tartós tan.

Nivea Sun, Miután A Sun Care Testápoló, 5,29 € © Beautypress

  1. Tanácsok a tartós barnulás: bőr skåne

Bárki, aki azt akarja, hogy egy kicsit több a tan kerülni kell valamit, hogy megtámadja a felső réteg a bőr. Alkohol tartalmú arcok, dezodorok, parfümök támadás a bőr réteg, ezért kár a tan. Inkább egy szelíd termék.

A tanácsadás során a zuhany alatt, a fürdő olaj, amely maszatos megvédeni a bőr mellett.

  1. Tipp maradni hosszú barna: a Csalás engedélyezett!

Ha a színe a nap elmúlik, ami lehetővé tette, hogy a bronzosító, Cambaridae. Ami samoatel győződve arról, hogy a szerkesztőségben, olvassa el a Samovarnyj.

  1. Kérjen tanácsot a barnító: hosszú fürdőket kerülni

Persze, megnyugtatja: de az már melegebb a zuhany alatt, annál nagyobb a veszélye annak, hogy a tan gyorsan elmúlik.

A tanácsom: csak ugorj be a zuhany alá, hogy használja, ha lehetséges, PH-semleges, olajat tartalmazó termékek.